Правильно приготовані яйця — це профілактика і ліки для всього тіла та оновлення кожної клітини

Відомий дієтолог порадила збалансований сніданок з яйцем

24 Жовтень, 2017 — 10:00
Правильно приготовані яйця — це профілактика і ліки для всього тіла та оновлення кожної клітини. Так вважає відомий дієтолог Оксана Скиталінська  “Особливо цінні яйця для життєво важливих органів: мозку та печінки, бо лецитин та фосфоліпіди покращують їхні функції, в результаті чого стає кращою пам’ять, концентрація уваги, настрій, сон, свіжішим колір обличчя, стрункішає фігура, пише вона на своїй сторінці у Фейсбук. Корисні для людей будь-якого віку, але для дітей особливо.
Але. Багато людей відмовляються від вживання яєць, живучи в полоні міфів, що від яєць судини забиваються «бляшками», але, натомість, преспокійно їдять батони, пластівці, круасани, цукерки, тістечка, варення, п’ють «домашні» компоти з цукром і столовими ложками навертають мед, смажені биточки, котлети. А ще непомірно їдять солодкі фрукти, вважаючи, що чим більше, тим краще. А яєць уникають.
Закладка Постоянная ссылка.

Комментарии закрыты