Незаміжнім і «цнотливим» – тренування безкоштовні

Нестандартні умови для тренувань запропонував мешканкам Вінниці власник спортивного клубу «Максимус» Борис Максимчук.  Щоб  безкоштовно займатись у клубі за індивідуальною програмою тренера, потрібно бути незаміжньою і «цнотливою» в сенсі спортивних тренувань у «Максимусі».

-Передріздвяну акцію придумав, щоб залучити до занять спортом якнайбільше дівчат і жінок. Незабаром новорічні свята, тож, певен, кожна бажає виглядати красивою, спортивною та енергійною. Знаю, що на свою красу жінки витрачають чимало коштів. Тож, маючи бажання створити нашим берегиням передсвятковий настрій, вирішив запропонувати їм безкоштовну акцію за двох умов: потрібно бути незаміжньою і новою клієнткою клубу, тобто – вперше у «Максимусі», – розповів срібний призер Чемпіонату Світу з самбо, власник однойменного спортклубу, Борис Максимчук.

Тренер клубу, професійний спортсмен, майстер спорту України з гирьового спорту, Володимир Мазуренко (21 рік), переконує – скинути 3-5 кілограмів за 13-ть годинних тренувань цілком реально без шкоди для здоров’я:

-Для клієнтки підбирається індивідуальна програма відповідно до віку і конституції. Враховуємо побажання і до загальної ваги й до так званих «проблемних зон». Надаються рекомендації з харчування. Звісно, на початку тренувань, слід приділяти увагу загальному оздоровленню, не перенавантажуватись, щоб уникнути травм і негативного сприйняття. Якщо налаштування на заняття буде позитивним, то й результат не забариться – форми набудуть пружності, вага врегулюється, підвищиться життєвий тонус.

Акція триває з 25 листопада по 25 грудня цього року. Охочі можуть звертатись до власника клубу або просто прийти у “Максимус”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.