Вінницька місцева прокуратура обмежила «паломництво» відвідувачів

Відповідно до наказу, що надійшов із Офісу Генерального прокуратура місцевому підрозділу, зокрема, до Вінницької місцевої прокуратури, із 13 березня цього року призупинено проведення особистого прийому громадян в органах прокуратури.

Про це повідомив керівник Вінницької місцевої прокуратури Дмитро Кубик.

«Тимчасово обмежено допуск до адмінбудівель органів прокуратури», – додав посадовець, уточнивши, що тимчасові карантинні заходи, можливо, продовжаться до 6 квітня включно.

За словами очільника відомства, і до підлеглих його ставлення буде відповідним: «геройства» на роботі він не допустить і тих, хто прийде працювати із симптомами захворювання – температура, нежить, кашлюк тощо – відправлятиме лікуватись.

Запровадження запобіжних заходів керівник вважає доцільним, оскільки великий потік відвідувачів у день особистого прийому може спричинити погіршення епідеміологічного стану.

Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, відсьогодні «у відвідувачів та працівників Прозорих офісів на вході до адміністративних приміщень перевіряють температуру тіла безконтактними термометрами. У разі виявлення підвищеної температури (більше 37 градусів) людям кажуть повертатися додому, викликати сімейного лікаря або швидку. Отримати послугу у Прозорому офісі відвідувач зможе після того, як одужає».

Інформація про стан роботи відомств оновлюватиметься.

Редакція https://spinoza.in.ua

Bookmark the permalink.

Comments are closed.