Вінницька косметологиня пропонує «еліксир молодості»

Тренд на ринку косметології Вінниці – призупинення старіння шкіри й омолодження щонайменше на п’ять років без ін’єкцій, хірургічного втручання та больових відчуттів.

«П’ятірка» – з плечей геть…

Карбоксітерапія донедавна була доступна тільки успішним дівам шоу-бізнесу. Сьогодні цей своєрідний еліксир молодості може дозволити собі кожна вінничанка. На користь методу – щонайменше три аргументи. Карбоксі-маска – це, по-перше, молодість без ін’єкцій і «стовідсоткове потрапляння» у глибокі зморшки: шкіра насичується вологою саме там, де це необхідно. По-друге, на відміну від голки шприца, після якої залишаються неестетичні пігментні плями і навіть мікрошрами, процедура не пошкоджує шкіру. І, по-третє, алергікам боятися нічого – ні набряків, ні почервоніння! А найголовніше – ризик інфікування зводиться практично «до нуля».

– Після першої процедури вже видно різницю наочно. Карбоксі-маска не тільки омолоджує шкіру, а спрацьовує як протизапальний засіб. Також підходить для шкіри з «акне» і пігментацією. Якщо шкіра суха, схильна до запалень, косметику по догляду підібрати непросто, а карбоксі-маска діє як екстрена допомога, активуючи внутрішні процеси на вироблення колагену, – розповідає косметологиня Ілона Зварич.

Років з п’ять з плечей геть – не міф, а реальність. Але, як уточнює косметологиня, стійкого ефекту від карбоксі-маски можна досягти тільки при проходженні курсу. Для сталого ефекту необхідно по 2-4 процедури поспіль двічі-тричі на рік. І тоді результат омолодження – буквально на обличчі. У той же спосіб можливо позбавитись і від пігментних плям.

– Все залежить від віку пацієнта. Чим раніше розпочати процедури – тим вищий ефект. Але у 25 років, якщо немає показань, «гратися» карбоксі-масками не варто. Оптимальний вік – після 35-ти. Саме тоді водний баланс шкіри починає давати збій, – консультує косметологиня.

Від процедури немає залежності, а шкіра після «допінгу» старіє повільніше.

Ювелірна точність

Тож як відбувається процедура? Після очищення шкіри на обличчя наноситься густий лужний за складом гель. Поверх накладається спеціальна маска і розпочинається хімічна реакція омолодження.

– На допомогу косметологів прийшли вчені, які розробили унікальний склад – гладкість і пружність шкіри обличчя відчувається вже після першої процедури. Ефект тримається зо два тижні. Можна досягти ювелірної точності в усуненні дрібних зморшок, не травмувати тканини ін’єкціями і підтягнути контур, зменшити «мішки» під очима. Цей метод, по суті, – революція в безін’єкційному омолодженні, – переконує Ілона Зварич.

І, що важливо, унікальний склад препарату викликає вироблення антитіл проти того вірусу, який викликав шкірне захворювання, і пігментація далі не поширюється на обличчі.

Процедура підходить навіть для самої ніжної і чутливої ​​шкіри. Також вона рекомендована людям із сухою або схильною до запалень шкірою. Всі препарати сертифіковані, використовуються тільки одноразові інструменти та професійна косметика.

У сучасному світі фраза «косметолог – друг людини» особливо актуальна. Головне, застерігає Ілона Зварич – не потрапити на вудку дилетантів. Тому, приходячи в кабінет до косметолога, в першу чергу, варто ознайомитися із його дипломами та сертифікатами про освіту.

Довідково від ГО «СПІНОЗА»:

Карбоксітерапія – одна з інноваційних методик у бьюті-індустрії, що є досить ефективною альтернативою ін’єкційним методам введення гіалуронової кислоти, при цьому клінічний результат після курсу застосування спостерігається до 6 місяців. Але перед застосуванням даної методики обов’язковим є повне обстеження у лікаря-дерматолога із виявленням протипоказань до використання хімічного складу конкретних препаратів. Серед протипоказань особливо слід відзначити індивідуальну непереносимість, доброякісні новоутворення із схильністю до зростання у зонах застосування препарату, злоякісні новоутворення, системні захворювання крові, інфекційні захворювання, туберкульоз легенів, вагітність на всіх термінах, цукровий діабет, тиреотоксикоз.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.