Вінницькі поліцейські профілактують жіночі «відьомські замашки»

Правоохоронці міста Вінниці провели профілактичну співбесіду із місцевою «відьмою», яка через оголошення шукала охочих до «приворотів, чаклунства, вигнання ліні з квартири».  Жінка письмово запевнила, що не дотична до подібної діяльності.

Про це інформує підполковник поліції Київського відділення поліції м. Вінниці Віталій Стахов за результатами перевірки, що була ініційована за інформацією, викладеною у публікації на сайті ГО «СПІНОЗА».

«В діях Гнатюк К. відсутні ознаки кримінального правопорушення… будь-яких заяв та скарг від громадян про заняття протиправними діями Гнатюк К. не надходило», – запевняє В. Стахов.

І це добре. По-перше, тому, що пані, завдяки свідомим громадянам, журналістам і поліцейським таки усвідомила, що «відьмовські замашки» ніщо інше, як шахрайські дії. І за це передбачено реальний термін ув’язнення згідно КК України. Та вчасно схаменулась. По-друге, поліцейські виконали свій обов’язок і, фактично, виступили рятівниками гаманців багатьох «віруючих» у вирішення власних проблем шляхом чарів, а не реальних кроків до змін.   

Bookmark the permalink.

Comments are closed.