Косметологиня розробила ексклюзивний протокол для шкіри вінничан

38-річна косметологиня Ілона Зварич на бьюті-ринку четвертий рік. За цей час із стартапу вона перейшла у бренди – розробила авторський протокол спеціально для шкіри вінничан.

  • У кожному регіоні країни є свої екологічні і техногенні фактори, що впливають на нашу шкіру. На Вінниччині клімат, якість води і повітря формують, здебільшого, шкіру, комбіновану по типу та зневоднення по стану. Враховуючи ці особливості краю, а також кліматичні зміни, я надаю перевагу професійній косметиці догляду за шкірою із «теплих» країн – Франції, Італії, Іспанії, Греції…, – розповідає Ілона Зварич.

До фаху косметолога вона прийшла не одразу. Ілона – випускниця Вінницького національного технічного університету. Саме тому її здібності до аналізу та синтезу отриманої інформації, а також бажання мати власний бізнес і нести красу людям, надихнули на приватну косметологічну практику у салоні краси по вулиці Шевченка, 29 у Вінниці.

  • Мій приклад – розвінчання міфу про те, що профі стають лише вихідці з династій. Зараз я отримую спеціалізовану медичну освіту у Києві, приймати випускні іспити у нас будуть фахівці із Європи. Моя практика впродовж трьох років роботи косметологом проходила під супроводом досвідчених спеціалістів як Вінниці, так Києва і Харкова. Я постійно навчалась, сертифікувалась, вдосконалювала знання зі спеціальності. Скажу із досвіду, навчатись у зрілому віці ефективніше, коли не відволікають матеріальні проблеми і потреба побудови сім’ї, як у молоді роки. І знання, коли вибір професії свідомий, краще засвоюються, – переконує Ілона.

Косметологиня працює із препаратами відомих професійних брендів. Розробила низку авторських протоколів, якими скористались клієнти. Для вінничан – свої особливості: збагачення шкіри необхідними вітамінами і зволоження, бо, зокрема, хлорована вода штучно висушує нашу шкіру. Подробицями домашнього догляду за шкірою, Ілона ділиться зі своїми підписниками на сторінці у соцмережі Facebook. Також підбирає і індивідуальну програму, як для дівчат і жінок, так і для чоловіків.

  • Бути красивим і молодим – це модно! – запевняє Ілона.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.