Вінницька журналістка отримала сатисфакцію від патрульної поліції

Працівники патрульної поліції Вінниці підробили адмінпротоколи про порушення Правил дорожнього руху та намагались стягнути понад 10 000 гривень з вінницької журналістки Наталії Журбенко. Медійниця подала позов й отримала компенсацію за нанесену їй моральну шкоду.

  • Днями я отримала матеріальну компенсацію за нанесену мені моральну шкоду діями працівників патрульної поліції… Мало того, що ці безграмотні у законодавчому полі правоохоронці перешкоджали моїй журналістській діяльності, вони ще й додумались підробити документи звітності – адмінпротоколи. А щоб ще більше принизити мене перед колегами, спробували «пришити» 130-ту – «Керування у стані сп’яніння». Мені довелось пережити чимало судових слухань і я шкодую, що такі люди працюють на державу Україна, – розповіла Наталія.

Майже два роки, витрачених на цю справу не минули дарма. Журналістка на практиці відчула новації чинного законодавства, детальніше познайомилась із роботою місцевих суддів та адвокатів.

  • У цій справі крапку ще не поставлено. Порушення прав людини не рідкість й зараз у нашому європейському місті Вінниця. І ця справа стала для мене своєрідним «детектором» порядності усіх причетних – від преси, до суддів та місцевих органів влади, – підсумувала Наталія.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.