Що робити, коли адвокат халтурщик – роз’яснює вінницький центр БВПД

Адвокат «роздає» вашу із ним приватну переписку «направо й наліво», недбало готує процесуальні документи, при вас хамить суддям у суді чи взагалі відверто «грає» на стороні відповідача. Що робити?

У Вінницькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги роз’яснюють – звертайтесь до Ради адвокатів Вінницької області.

«Підставою заміни (притягнення до відповідальності – авт.) адвоката… є неналежне виконання своїх зобов’язань за умовами договору… Можливе порушення адвокатом адвокатської таємниці є підставою для подання до комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності адвокатської допомоги при Раді адвокатів Вінницької області (далі – Комісія)», – інформує в.о. директора Олександр Левицький.

До речі, Рада адвокатів Вінницької області (розташована за адресою м. Вінниця, вул. Соборна 53 – авт.) видає свідоцтва на право здійснення адвокатської діяльності тож має право як позбавити адвоката цього права, так і сприяти притягненню його до дисциплінарної, адміністративної та кримінальної відповідальності.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.