Уряд продовжив карантинні заходи

За інфохвилею донатів на Збройні Сили України та новорічними клопотами медіа «підзабули» про інформування громадян щодо продовження карантину із запобігання короновірусу до 30 квітня цього року.

Про це йдеться в останніх змінах до Постанови Кабінету Міністрів України № 1236 від 9 грудня 2020 року.

«…З 19 грудня 2020 р. до 30 квітня 2023 р. на території України карантин… продовживши дію карантину, встановленого постановами Кабінету Міністрів України…  “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, – йдеться у документі.

Як повідомляв наш сайт раніше, обмежувальні протиепідемічні заходи стосуються осіб, що мають ознаки респіраторних захворювань.

Зміни, якими карантин продовжено, було внесено 27 грудня 2022 року.

Тож якщо Ви відчуваєте, що занедужали, краще одягнути засоби індивідуального захисту у громадських місцях аби не наразити своє здоров’я та здоров’я оточуючих на небезпеку. Звісно, не забувайте про те, що фахові рекомендації Ви можете отримати безкоштовно у свого сімейного лікаря.

А сайт ГО «СПІНОЗА» рекомендує профілактичний оздоровчий масаж у дипломованого реабілітолога із практичним досвідом – Валерія Юра.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.