Фестиваль української культури та моди у Сінгапурі підтримали й земляки із Вінниччини

На початку квітня у Сінгапурі відбувся Фестиваль української культури та моди. Ініціатори – посольство України у Республіці Сінгапур – нарахувало понад тисячу гостей, яких привабила можливість знайомства із українською кухнею, модою, активною ІТ-індустрією та мистецтвом. Своїми враженнями від події із ГО «СПІНОЗА» поділились відвідувачі.  

«На вході зустрічала висока зростом й симпатична дівчина, вітала щирою українською мовою, вгощала цукерками в обгортці у синьо-жовтих кольорах національного прапору. Дітлашню приємно вразила гостинність, тому малеча із задоволенням взяла участь у всіх майстер-класах, які проходили в окремій кімнаті», – розповіла нам Наталія.

Одяг, сувеніри, смаколики – гостей дивували вареничками та сирничками, вишиванками та прикрасами. Однак, борщику не було. Це трошки засмутило тих, хто із дитинства пам’ятає смак традиційної страви, яка минулоріч увійшла до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Гості насолоджувались милозвучним співом українських вокалістів, дякували за «живий» концерт. Також кожен із візитерів отримав синьо-жовтий прапорець.

За словами Наталії, івенти для дітей настільки прийшлись їм до вподоби, що дівчатка із гордістю прогулювались виставковою залою в українських віночках та власноруч виготовлених браслетах.

Звісно, що розмальовки із червоною калиною вони також прихопили із собою додому на згадку.

Партнерами заходу, зокрема, виступила Європейська торгівельна палата у Республіці Сінгапур.

Окремі світлини взято із сайту посольства України у Республіці Сінгапур

Bookmark the permalink.

Comments are closed.