Чи визнають недійсними правочини, укладені популярною вінницькою адвокаткою?

Працівники слідства Вінницького райуправління поліції кажуть, що не оголошують підозри у кримінальних провадженнях через… перевантаженість. Типу просто не встигають зібрати потрібні документи вчасно. І, в окремих справах, розслідування триває вже років з п’ять.

Про таку «нездорову» тенденцію журналістам ГО «СПІНОЗА» стало відомо днями.

Потерпілі поділились – мовляв, чекають роками на відновлення своїх прав. І, якщо злочин не тяжкий, звісно, прагнуть досудової угоди про примирення із компенсацією моральної та матеріальної шкод. А от зловмисники, користуючись «лояльністю» полісменів, каяття не ймуть та «тягнуть кота за хвіст» по максимуму.

Чому так – розбирались журналісти.

Як з’ясувалось, значний суспільний інтерес є до усіх, хто «заходить» до адвокатури Вінниччини починаючи із буремного революційного 2014-го року. А «новоприбулих» до Ради адвокатів Вінницької області із видачею Свідоцтва на заняття адвокатською діяльністю перевіряють на доброчесність і медіа.

Для прикладу, слідство РУП, спільно із журналістами, днями виявило факт примусового укладання юридичних угод із особою, яка отримала зазначене Свідоцтво набагато пізніше, ніж розпочала свою «захисну» діяльність.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження, що триває вже два роки. Поки що підозри не оголошено.

Чи є підстави для висунення обвинувачення «юристці зі стажем/адвокатці» у шахрайстві, корупції чи інших злочинах – вивчають криміналісти. У справі є потерпіла, але досудової угоди про примирення особа, що ввела її в оману, поки що не уклала.

Рекомендуємо прочитати

У Вінницькому міському суді пошляків не рахують – СПІНОЗА (spinoza.in.ua)

Вінницький адвокат Б. подав до суду… сексанекдот – СПІНОЗА (spinoza.in.ua)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.